Babzsákfotel olcsón


Ma a babzsákfotel egyfajta státusszimbólumnak számít, sokan úgy gondolják, hogy ez nem olcsó mulatság, hiszen a bolti árak riasztóan magasak. Ha takarékosan szeretnénk babzsákfotelhez jutni, akkor az otthoni elkészítés a megfelelő alternatíva számunkra.

A babzsákfotel öröm az egész családnak, főleg a gyerekeknek. Segítségével egyedi lesz az otthonunk, és általa biztosítva van a nyugalom és a kikapcsolódás.

Az otthoni elkészítéssel nemcsak a költségek lesznek alacsonyabbak, hanem így lesz igazán eredeti bútorunk. Az üzletekben általában unalmas, egyendarabokat árulnak. Ezek nem tükrözik a lakásunk stílusát és a mi egyéniségünket sem.

Babzsákfotelt varrni nem nehéz, néhány alapanyag és persze egy jó szabásminta segítségével egyszerűen kivitelezhető. A legnagyobb költséget a töltőanyag, a polisztirol gyöngy beszerzése jelenti, ez kb. 3000 ft.

Szükség van még csomagolópapírra, vastagszövésű és vékony vászonra illetve cipzárra. Az eszközöket tekintve pedig varrógépről, mérőszalagról, vonalzóról, gombostűről és cérnáról kell gondoskodni.