Babzsákfotel


A babzsákfotel minden korosztály számára ideális és kényelmes pihenőeszköz. Többféle méretben, formában és színben kapható.

A lakásunk stílusa, berendezése és az egyéni preferenciáink határozzák meg, hogy milyen formájú babzsákot vásárolunk. A legelterjedtebbek a kagyló, a csepp, a tulipán, valamint a focilabda formájú babzsákok. A méreteket tekintve vannak gyerek és felnőtt babzsákok. A gyártók szabják meg, hogy pontosan mekkora paraméterekkel rendelkeznek ezek.

A kagyló formájú babzsák ideális a nappaliba, váróba vagy a hálószobába. A színek variációjával vidám hangulatot teremthetünk a kiválasztott helyiségbe. Használhatjuk ülve, fekve, de akár meditálhatunk is rajta.

A csepp formájú babzsák kevésbé mutatós, mint a kagyló alakú. Ha dekorációs elemként is gondolunk rá, akkor fontos a színek megfelelő kiválasztása. A forma előnye, hogy ezt lehet a legkülönbözőbb módon használni és minden lakásstílushoz passzol.

A legelegánsabb és legmodernebb forma a tulipán. Általában vidám színekben kaphatók, és rendkívül dekoratívak. Beültetett háttámlával rendelkeznek, így olvasáshoz ajánlott használni őket.

A foci kedvelőinek gyártanak focilabda formájú babzsákot is. Ez a babzsák a megjelenése és az általa nyújtott kényelem miatt is különleges. A helyigénye igen nagy, ezért nehéz elhelyezni. Ez az egyik legnagyobb babzsák forma.