Babzsák puff


A babzsák puffok kényelmesek, remek ülőalkalmatosságok. A puffok még lábtartóként is használhatók, ezáltal javítják a vérkeringést.

Ezek a puffok alkalmasak az üldögélésre, pihenésre, lazításra. A változó ülőpozíciók miatt többféle izmot tart mozgásban, ez különösen egészséges.

A babzsák puffok formájukat tekintve lehetnek hengeresek, kockák, és kerekek. Az alapterületükben is különbözőek, a 40 cm-es területű mondható átlagosnak.

A huzat anyaga lehet textilbőr, pamut, vászon vagy plüss. A puffok mindenképp strapabíró, dekoratív anyagból készülnek, tehát mutatósak és jól bírják az extrém terhelést. Cipzárral felszereltek, így a huzat bármikor lecserélhető.

A puffok belső huzattal is el vannak látva. Erre azért van szükség, hogy a külső huzat tisztításakor a töltőanyag ne lepje el a lakást. Ez a töltőanyag a polisztirol gyöngy. Ez egy nagyon könnyű, kiváló hőtartó, nedvességtaszító, Anti allergén anyag. A polisztirol gyöngy mennyisége a puff nagyságától függ. Normál méretű puff esetében ez 80 liter.