Babzsák párna


A babzsák párnák több fatájával találkozhatunk a mindennapok során. Ilyen az autóülést melegítő párnák, a hidegfogó párnák, a díszpárnák, a hengerpárnák, a jógapárnák, a nyakpárnák, kutyapárnák és a különböző székpárnák.


A díszpárnák a lakás ékei lehetnek, azonban nemcsak dekorációs elemek, kényelemesek is. Bármilyen méretben kaphatók. A polisztirol gyöngy mellett darált szivaccsal is tölthetők. A székpárnák hasonló funkciókat látnak el, érdemes őket használni a kényelmes ülésért és a székek védelméért.

A hengerpárna is egy díszpárna különleges formát öltve. A jógapárna pedig a hengerpárna egy speciálisan meghatározott paraméterekkel ellátott típusa.

A hidegfogó párnák ára hamar megtérül, hiszen a felesleges fűtés megspórolható vele. A nyílászárokon rengeteg hideg jön be, és szökik ki a meleg. A hidegfogú párna ezt akadályozza meg.

Az autóülést melegítő párna mindig kényelmes ülést és meleget biztosít. A hőmérséklet így lesz ideális, elkerülhető vele az ülésfűtés által kiváltott forróság. Olyan érzés a használata, mintha egy fotelben ülnénk. A komfort mellett az egészségügyi szempontokból is hasznos, hiszen elkerülhető vele például a hideg ülés okozta felfázás. Az utazások során praktikus még a nyakpárna használata, amelyet akár deréktámasztékként is alkalmazhatunk.