Babzsák kutyafekhely


A kényelem a házikedvenceknek is jár. A kutyák hálásak lesznek a szép és igényes fekhelyért.

A babzsák által biztosított a pihentető alvás a kedvenceknek. Segítségével ellazulnak az izmok, a fekhely átveszi a test formáját. Ezért minden olyan kisállatnak, amely ízületi problémával szenved, létfontosságú lenne az ilyen jellegű fekhely használata.

Babzsák kutyafekhelyet otthon is el lehet készítni egy megfelelő szabásminta segítségével. Ennek a módszernek az előnye, hogy csak az anyagköltséget kell kifizetni. Azonban számos forgalmazó is van, akik erre az eszközre specializálódtak.

A babzsák méretének arányban kell állnia a kutya méreteivel. Az anyaga többféle lehet, például yuki, kord, düftin, vagy ponyva vászon. A ponyva vászon alkalmas a kültéri használatra is. Vízzel leveretve könnyen tisztítható ez az anyag.

A színek tekintetében is nagy a választék. A gyártók kínálnak fehér, fekete, szürke, rózsaszín, kék, piros, zöld, lila színben fekhelyeket, de akár egyénileg összeállított színkombinációk is megvalósíthatók.

A babzsák fotel töltőanyaga a polisztirol gyöngy. Ez egy nagyon könnyű, kiváló hőtartó, nedvességtaszító, antiallergén anyag. A polisztirol gyöngy mennyisége a fekhely nagyságától függ.